Sminktetoválás és szempilla oktatás

Sminktetoválás oktatás kezdőknek

Kidolgoztam egy olyan oktatási tervet, ahol eldöntheted, hogy való-e ez neked, képes vagy-e rá, merre indulj ahhoz, hogy ne menjen rá a gatyád, ne fizesd meg a tanulópénzt-ahogy mondani szokták. Megismered, hogy mi fán terem a sminktetoválás, mik a jelenlegi lehetőségek ezen a piacon, hogyan tudsz boldogulni költséghatékonyan. Megismertetem veled a sminktetováláshoz szükséges összes lehetséges buktatót, hogy ne fizess túl sokat amikor oktatást választassz.

Előre megbeszélt időpontban eljössz hozzám, beszélgetünk a sminktetoválást érintő összes felmerülő kérdésről,  és megnézed, hogy élőben hogyan készül egy szemöldöktetoválás, szemhéjtetoválás vagy ajaktetoválás. Aztán gyakorlunk gumilapon, majd élőben. Márkafüggetlen oktatóként nem akarok majd rádsózni alapanyagokat, eszközöket, hanem megismertetem Veled azokat, így el tudod dönteni, hogy mire van szükséged. Mindez nem kerül sok energiádba és idődbe, viszont sokat spórolhatsz, mert olyan tudást kapsz, ami segít elindítani a helyes úton.

Személy szerint a privát képzés híve vagyok, tehát egyedül leszel az oktatáson! Szerintem csoportban megoszlik a figyelem, nem az igazi. Ezért azt tanácsolom, ha komolyan gondolod és tanulni szeretnél, ne a csoportos oktatást válaszd!

Ha kíváncsi vagy, vágjunk bele, én márkafüggetlen vagyok, ismerd meg a titkaimat!

Szempilla oktatás kezdőknek

Amolyan kezdet kezdete. Privát képzés keretein belül zajlik, a csoportos oktatásban nem hiszek. Körülbelül 3 -4 órát vesz igénybe.

Mindent biztosítok, írásos jegyzetet is kapsz a végén. Nincs kötelező kezdőcsomag, márkafüggetlen vagyok.

Ha úgy gondolod, hogy nagyszerű lenne gyönyörű műszempillákkal elkápráztatnod vendégeidet, és elégedetten ajánljanak másoknak is, akkor gyere el hozzám és olyan tudással vértezlek fel, mellyel képes leszel nagyot alkotni.

Szeretnéd megtanulni hogyan kell profi módon műszempillát felhelyezni? Ha igen, akkor jelentkezz workshopomra és tanuld meg Te is, hogy készül az igazán esztétikus műszempilla!

Kérd írásos tájékoztatómat az alábbi email címen vagy foglalj időpontot!

Áraim az online időpontfoglalásnál meg tudod nézni.

Szeretettel várlak!

Szempilla lifting oktatás

A szempilla lifting egy olyan kezelés, amikor megemeljük a természetes szempilláink íveltségét.

Oktatásom nem vesz sok időt igénybe. Természetesen itt is privát keretek között tanulhatsz, egyedül vagy a márkafüggetlen képzésemen.

Kérd írásos tájékoztatómat az alábbi email címen vagy foglalj időpontot!

Áraim az online időpontfoglalásnál meg tudod nézni.

Szeretettel várlak!