Piercing nyilatkozat

Piercing beleegyező nyilatkozat

Nyilatkozatok

A piercingek csavarosak, golyózárasak, bedugósak, vagy kapcsosak. Minden esetben az én felelősségem vigyázni rájuk, hiszen én viselem őket. Tisztításnál például ellenőrizni kell, hogy nem csavarodott-e le az ékszer,stb.(Kötelező)
A testékszer behelyezése után felvilágosítást kaptam szóban és írásban az utóápolási szabályokról, melyeket tudomásul veszek.(Kötelező)
A gyógyulási idő szemöldök, orr ajak területén körülbelül 2 hét, amennyiben nem porcos. Porcos fülnél , köldöknél, akár több hónap is lehet (3-4 hó) a teljes gyógyulás.(Kötelező)
A testékszer behelyezése után , (fül, köldök, szemöldök, orr,ajak) ameddig érzékeny a terület, naponta háromszor OCTENISEPT spray-el kell kezelni a szúrás helyét. Patikában beszerezhető.(Kötelező)
Ajak piercing esetén naponta többször kell öblögetni PHLOGOSOL vagy CORSODYL oldattal. Mindkettő patikában beszerezhető.(Kötelező)
Amennyiben kiskorú vagyok, szülői beleegyezést igazolok a szakember felé.(Kötelező)
Amennyiben nem tartom be az utóápolási szabályokat vagy nem ügyelek a higiéniára teljes gyógyulásig, és ebből kifolyólag gyulladásom vagy fertőzésem keletkezik, nem élek kártérítési igénnyel a szakember felé. Pénzvisszafizetés nem jár.(Kötelező)
A testékszer behelyezését kizáró okról nem tudok(Kötelező)
Gyulladás esetén GENTAMICIN WAGNER kenőccsel kell kenegetni a használati utasításnak megfelelően. Patikában kapható.(Kötelező)
Engedélyezem, hogy a testékszeremről fénykép készüljön és azt a szakember reklám céljára felhasználhassa(Kötelező)
Engedélyezem, hogy a testékszer behelyezésemről videó felvétel készüljön és azt a szakember reklám céljára felhasználhassa(Kötelező)
A fent leírtakat tudomásul vettem!(Kötelező)
A piercingek anyaga orvosi fém.(Kötelező)
Büntetőjogi felelősségem tudatában kijelentem, hogy ezen dokumentumot harmadik fél részére nem adom ki.(Kötelező)
YYYY slash MM slash DD