Piercing nyilatkozat

Piercing beleegyező nyilatkozat

Nyilatkozatok

A piercingek csavarosak, golyózárasak, bedugósak, vagy kapcsosak. Minden esetben az én felelősségem vigyázni rájuk, hiszen én viselem őket. Tisztításnál például ellenőrizni kell, hogy nem csavarodott-e le az ékszer,stb.(Kötelező)
A testékszer behelyezése után felvilágosítást kaptam szóban és írásban az utóápolási szabályokról, melyeket tudomásul veszek.(Kötelező)
A gyógyulási idő szemöldök, orr ajak területén körülbelül 4 hét, amennyiben nem porcos. Porcos fülnél , köldöknél, akár több hónap is lehet (3-4 hó, egyes esetekben 12 hónap is lehet) a teljes gyógyulás.(Kötelező)
A testékszer behelyezése után , (fül, köldök, szemöldök, orr,ajak) ameddig érzékeny a terület, naponta háromszor OCTENISEPT spray-el kell kezelni a szúrás helyét. Valamint 1-1 alkalom hidrogénperoxiddal történő pezsegtetést is be lehet iktatni a gyulladás megelőzése érdekében. Viszont azt tartósan nem szabad alkalmazni, szóval az elsődleges fertőtlenítő az Octenisept legyen!Patikában beszerezhető.(Kötelező)
Ajak piercing esetén naponta többször kell öblögetni PHLOGOSOL vagy CORSODYL oldattal. Mindkettő patikában beszerezhető.(Kötelező)
Amennyiben kiskorú vagyok, szülői beleegyezést igazolok a szakember felé.
Amennyiben nem tartom be az utóápolási szabályokat vagy nem ügyelek a higiéniára teljes gyógyulásig, és ebből kifolyólag gyulladásom vagy fertőzésem keletkezik, nem élek kártérítési igénnyel a szakember felé. Ugyanez igaz arra is, ha nem hat úgy az ékszer, ahogyan azt elvárnánk. Pénzvisszafizetés nem jár.(Kötelező)
A testékszer behelyezését kizáró okról nem tudok(Kötelező)
Gyulladás esetén GENTAMICIN WAGNER kenőccsel kell kenegetni a használati utasításnak megfelelően. Patikában kapható.(Kötelező)
Engedélyezem, hogy a testékszeremről fénykép készüljön és azt a szakember reklám céljára felhasználhassa(Kötelező)
Engedélyezem, hogy a testékszer behelyezésemről videó felvétel készüljön és azt a szakember reklám céljára felhasználhassa(Kötelező)
A fent leírtakat tudomásul vettem!(Kötelező)
A piercingek anyaga orvosi fém.(Kötelező)
Büntetőjogi felelősségem tudatában kijelentem, hogy ezen dokumentumot harmadik fél részére nem adom ki.(Kötelező)
YYYY slash MM slash DD