Piercing nyilatkozat

Piercing beleegyező nyilatkozat

Nyilatkozatok

A piercingek csavarosak, golyózárasak, bedugósak, vagy kapcsosak. Minden esetben az én felelősségem vigyázni rájuk, hiszen én viselem őket. Tisztításnál például ellenőrizni kell, hogy nem csavarodott-e le az ékszer,stb.(Kötelező)
A testékszer behelyezése után felvilágosítást kaptam szóban és írásban az utóápolási szabályokról, melyeket tudomásul veszek.(Kötelező)
A gyógyulási idő szemöldök, orr ajak területén körülbelül 4 hét, amennyiben nem porcos. Porcos fülnél , köldöknél, akár több hónap is lehet (3-4 hó, egyes esetekben 12 hónap is lehet) a teljes gyógyulás. Ezért fokozottan figyelek a higiéniás szabályok betartására! A porcos rész hajlamos a gyulladásra, ezért fokozott a fertőzés kockázata. Haladéktalanul orvoshoz fordulok, ha esetleges fülgyulladásom keletkezik!(Kötelező)
A testékszer behelyezése után , (fül, köldök, szemöldök, orr,ajak) ameddig érzékeny a terület, naponta háromszor OCTENISEPT spray-el kell kezelni a szúrás helyét. 6 héten keresztül mindenképp!! Utána is kell tisztítani, csak nem kell ennyire gyakran. Ha viszont a későbbiekben begyullad, megint gyakran kell fertőtleníteni!Patikában beszerezhető.Csak tiszta kézzel szabad ezalatt az idő alatt hozzáérni, ilyenkor víz nem érheti, csak az octenisept! Nem szabad piszkálni feleslegesen!(Kötelező)
Ajak piercing esetén naponta többször kell octenisepttel fertőtleníteni. Patikában beszerezhető. Köldök piercing esetén is napi háromszor kell octenisepttel fertőtleníteni, ülőfürdő gyógyulásig tilos! Akár 6 hónap is lehet a teljes gyógyulás. Köldök gyulladás esetén is a fentiek szerint kell eljárni!(Kötelező)
Amennyiben kiskorú vagyok, szülői beleegyezést igazolok a szakember felé.
Amennyiben nem tartom be az utóápolási szabályokat vagy nem ügyelek a higiéniára teljes gyógyulásig, és ebből kifolyólag gyulladásom vagy fertőzésem keletkezik, haladéktalanul orvoshoz fordulok!Nem élek kártérítési igénnyel a szakember felé. Ugyanez igaz arra is, ha nem hat úgy az ékszer, ahogyan azt elvárnánk. Pénzvisszafizetés nem jár.(Kötelező)
A testékszer behelyezését kizáró okról nem tudok.(terhesség)(Kötelező)
Gyulladás esetén GENTAMICIN WAGNER kenőccsel kell kenegetni a használati utasításnak megfelelően! Amennyiben nem segít , a háziorvossal lehet felíratni Flucinar vagy Bactroban kenőcsöt. Ha az sem segít, ékszercsere javasolt aranyra vagy bioplastra. Octeniseptet nem szabad elhagyni! Patikában kapható. Amennyiben nem javul a gyulladás, abban az estben haladéktalanul orvoshoz fordulok! Nem élek kártérítési igénnyel a szakember felé!(Kötelező)
Engedélyezem, hogy a testékszeremről fénykép készüljön és azt a szakember reklám céljára felhasználhassa(Kötelező)
Engedélyezem, hogy a testékszer behelyezésemről videó felvétel készüljön és azt a szakember reklám céljára felhasználhassa(Kötelező)
A fent leírtakat tudomásul vettem!(Kötelező)
A piercingek anyaga orvosi fém vagy titánium.(Kötelező)
Büntetőjogi felelősségem tudatában kijelentem, hogy ezen dokumentumot harmadik fél részére nem adom ki.(Kötelező)
YYYY slash MM slash DD