Rólam és a csapatomról

Sziasztok! Pár sorban szeretnék bemutatkozni. A nevem Czentnár Zita. Műkörmösként hivatalosan 2010 óta dolgozom. Mindig szerettem kreatív dolgokat alkotni, többek között ezért is helyezkedtem el a műkörmös, kozmetikus pályán, mert ezen a területen állandóan a legjobbat, legszebbet kell nyújtani!

Műszempillát 2015 óta építek, a kozmetikus vizsgámat pedig 2018-ban szereztem. Sminkesként 2014-ben vizsgáztam le egy 350 órás átfogó, mindenre kiterjedő oktatás után. Véleményem szerint az ápoltság az egyik legfontosabb az igényes emberek számára! Amióta a szépségiparban dogozom, folyamatosan a fejlődés és a tanulás tartozik az elsődleges céljaim közé. Várlak egy új, exkluzív környezetben, ahol mindenre  kiterjedő szépítészet veheti kezdetét!

Mártha Mercédesz kozmetika

Sziasztok! A nevem Mártha Mercédesz. 2019 szeptemberében kezdtem el a kozmetikus iskolát. Emellett elkezdtem az alap sminkes képzést is. Versenytáncosként mindig is fontos volt számomra az igényes és szép megjelenés, ami ezeknek a szakmáknak az alapja. Ezután elvégeztem az alap 1D szempillaépítést Zitánál. 2020 nyarán megszereztem a kozmetikus vizsgámat. A folyamatos tanulással és képzéseken való részvétellel próbálom magam alaposabb és precízebb szintre hozni. A Szépítész Műhelyben a Vagheggi termékeivel dolgozom, amely egy professzionális fitokozmetikum. Az összes termékükben kiváló minőségű, ellenőrzött növényi hatóanyagok vannak, amelyek elősegítik a látványos változásokat.
Keressetek bátran a Szépítész Műhelyben!