Piercing és fülbelövés

PIERCING= TESTÉKSZER

A piercing viselése nem a mai modern kor találmánya, már az ősi kultúrákban is megtalálhatjuk.

A testékszer viselését különböző elvek indokolhatják az embereknél, melyek lehetnek vallási, kulturális megfontolások, egyszerűen testdíszek, valamint akupunktúrás pontok stimulálásával, alternatív gyógymód a különböző eredetű fájdalmakra, érzelmi szenzitivitásra.

SHEN MEN és MIGRÉN PIERCING

Shen Men piercing a hagyományos kínai orvoslás szerint egy alternatív gyógymód, ami tudományosan nem alátámasztott, de tapasztalataink szerint segít az embereknek nyugodtabb, harmonikusabb életet élni. A fülön elhelyezkedő különleges pont stimulálása segít a vegetatív idegrendszer egyensúlyát megteremteni. Megteremti azt az érzést, hogy lelkünk jól érezze magát a testünkben. Segít enyhíteni a szorongást, frusztrációt, türelmetlenséget, pánikrohamot, epilepsziát és kontrollálni az idegességet, ami által sokaknak a rosszkedvét, depresszióját okozza. Nyugtató hatású, csökkenti az érzelmi érzékenységet. Harmonizálja a szív energiáit, ezáltal kiegyensúlyozhatja a vérnyomást is, valamint szenvedélybetegségeknél is segítség lehet.
Sokaknak segít nagy mértékben enyhíteni a fülzúgásos tüneteket. Segít az álmatlanságot leküzdeni, nyugodt gondolatokat teremteni, harmonizálja a máj energiáit és erősíti az immunrendszert. Segíthet enyhíteni az allergia tüneteit, a fejfájást és a testben lévő gyulladásokat is.

Általában 2 hét amire kialakulnak a hatások, amely egyénfüggő. A Shen Men piercing nem csodaszer, nem tudjuk garantálni, hogy segíteni fog, mert sokféle különböző ember létezik. Van akinél azonnali a hatás, van akinél részben, s van akinél sajnos nem működik.
Annál, aki azt érzi, hogy nem működik, sokszor nála is segít sok apró dolgot, gondolatot, érzést rendbe tenni és utólag visszagondolva ismeri fel. Tehát piercingezés után menj haza, és figyeld meg, milyen változások történnek az életedben, hogyan változik meg a gondolkodásod.
Ha valaki jobban van, de úgy gondolja, hogy lehetne még jobban, lehetőség van arra, hogy megszúrjuk a másik fület is a kért ponton. Mivel a fül páros szerv, mindkettőben ott van ugyanaz az akkupunktúrás pont.
Tapasztalataink azt mutatják, hogy van akinél a migrén piercing aktiválja be a Shen Men piercinget, vagy fordítva.

A MIGRÉN piercing is egy ősi kínai akupunktúrás  mesterponton alapszik, az úgynevezett vagus pontra fejt ki folyamatos nyomást, ezzel segíti a migrén és a szorongás csillapítását is. A migrén piercing a fejfájás minden típusánál segítség lehet!

Fontos említenünk még az ÉTVÁGYAT CSÖKKENTŐ pontot, amely a fülkagyló előtti kiugró porc alsó részén helyezkedik el. Ezt a pontot is be tudjuk mérni. Ajánlatos azoknál az embereknél, akik küzdenek a felesleges evés vagy étvágy leküzdésével. Ehhez minden esetben kell egy egység akarat, hogy azt fel tudjuk sokszorozni. Tehát nem azt jelenti, hogy eszek még egy szelet sütit, mert bent van a piercing! Ez egy segítség, amolyan kézenfogás.

Tehát összegezve segíthet:

SHEN MEN akupunktúrás pont

-különféle lelki problémák
-szorongás
-pánikbetegség
-alvászavar
-depresszió
-fülzúgás
-vérnyomásproblémák
-stressz
-ízületi fájdalmak
-cukorbetegség
-allergia
-függőségek (pl. dohányzás)

MIGRÉN akupunktúrás pont

-elsődleges fejfájás
-migrénes fejfájás
-tenziós fejfájás
-cluster fejfájás
-másodlagos fejfájás

ÉHSÉG CSÖKKENTŐ akupunktúrás pont

-csillapítja az éhséget
-csökkenti a felesleges étvágyat

FÜLBELÖVÉS

-Szalonunkban a Studex 75 fülbelövő rendszerével hangtalanul, humánusan, higiénikusan és biztonságosan dolgozunk.

– A fülbelövéshez használt ékszerek egyenként sterilizálva vannak, nikkel, kobalt és kadmium mentesek, így garantáltan NEM allergizálnak!

-A fülbevalók viselése nem kényelmetlen a szimmetrikus és pontos behelyezési technikának köszönhetően, illetve az ékszer gondosan kidolgozott, hajlított pillangó kapcsa miatt, ami gondosan körülöleli a fülbevaló szárát.

-Az ékszerek 1 hónap után cserélhetőek, de akár maradhatnak is, örökre.

-Ezzel a rendszerrel, amivel dolgozunk, a szolgáltatás egészen újszülött kortól elvégezhető, bármely korosztályszámára, akár tinikről, kamaszokról vagy felnőttekről legyen szó.

-A füllyukasztás szolgáltatáshoz szükséges a fülbevalót is megvásárolni, hiszen egy füllyukasztó gép segítségével történik az ékszer behelyezése és a fülbevalók steril kapszulákban vannak elhelyezve. Az árak az árlista menüpont alatt találhatók és ékszerrel együtt értendők!

-A fülbelövés gyors, gyengéd és alig érezhető, a gyógyulás pedig tökéletes lesz  steril behelyezés, az utóápolás és a hipoallergén ékszernek köszönhetően.

MIÉRT VÁLASSZ MINKET?

Kozmetikai háttértudás

KELLEMES KÖRNYEZET

ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS

HANGTALAN, STERIL TECHNIKA

Szakmai elhivatottság, ALÁZAT

Segítőkészség

Foglalj időpontot hozzánk!

Gyakran ismételt kérdések

Csak szülői beleegyezéssel!

14 éves kortól, hiszen nagyon fontos az utóápolás betartása. Természetesen a fül cimpa részét már kisbaba kortól lehet szúrni.

Octenisept sprayt fontos beszerezni a legközelebbi gyógyszertárban . Személyesen pedig részletesen megbeszéljük az utóápolást.

Minden esetben online, kényelmesen ki lehet választani a szabad időpontokat.