Piercing és fülbelövés

PIERCING= TESTÉKSZER

A piercing viselése nem a mai modern kor találmánya, már az ősi kultúrákban is megtalálhatjuk.

A testékszer viselését különböző elvek indokolhatják az embereknél, melyek lehetnek vallási, kulturális megfontolások, egyszerűen testdíszek, valamint akupunktúrás pontok stimulálásával, alternatív gyógymód a különböző eredetű fájdalmakra, érzelmi szenzitivitásra.

Lepd meg szeretteidet!

Szalonomban ajándékkártya is kapható.

Gyógyhatású- akupunktúrás piercingek

Fontos tudni, hogy a piercingekkel csak a tünetet kezeljük, a probléma okát nem! Azt mindenkinek magának kell kivizsgáltatni!

Illetve mindig hatékonyabb lehet, ha mindkét fülbe kerül a piercing, hiszen páros szerv.

Az akupunktúrás piercingek nem csodaszerek, de valós tudáson alapszanak, létező akupunktúrás pontok! Nem tudjuk garantálni, hogy segíteni fog, mert sokféle különböző ember létezik. Van akinél azonnali a hatás, van akinél részben, s van akinél sajnos nem működik.
Ez egy segítség lehet a tüneteink kezelésében.
Fülakupunktúrás addiktológus végzettséggel rendelkezem, tehát valós tudással rendelkezem a piercingek pontos behelyezéséről. Folyamatosan képzem magam, a legjobbaktól tanulok, tapasztalatokat gyűjtök

Fülakupunktúrás addiktológus végzettséggel rendelkezem, tehát valós tudással rendelkezem a piercingek pontos behelyezéséről. Valamint kozmetikus vagyok, s ha hozzám jössz , biztos lehetsz benne, hogy megfelelő háttértudással végzem el a fülbevalók behelyezését. Folyamatosan képzem magam, a legjobbaktól tanulok, tapasztalatokat gyűjtök. Fülakupunktúrás tudásomat hasznosítom a gyógyító piercingek behelyezésénél gépi kiméréssel!

A piercingeket titánium ékszerrel készítem el, ami a biztonságodat szolgálja, hiszen jobb minőségű ékszer mint az orvosi fém. Benne van a szolgáltatás árában, nagyon sokféle ékszer közül lehet választani.! Lehetőség van arany migrén piercing szúrására is, árlistában megtaláljátok.

Melyik piercing érdekel?

Visszajelzések

További frissülő visszajelzéseket és képeket a Szépítész Műhely piercing facebook és instagram oldalamon találhattok.

Stressz piercing

A stressz piercing a hagyományos kínai orvoslás szerint egy alternatív gyógymód, ami tudományosan nem alátámasztott, de tapasztalataink szerint segít az embereknek nyugodtabb, harmonikusabb életet élni. A fülön elhelyezkedő különleges pont stimulálása segít a vegetatív idegrendszer egyensúlyát megteremteni. Megteremti azt az érzést, hogy lelkünk jól érezze magát a testünkben. Segíthet enyhíteni a szorongást, frusztrációt, türelmetlenséget, pánikrohamot, epilepsziát és kontrollálni az idegességet, ami által sokaknak a rosszkedvét, depresszióját okozza. Nyugtató hatású, csökkenti az érzelmi érzékenységet. Harmonizálja a szív energiáit, ezáltal kiegyensúlyozhatja a vérnyomást is, valamint szenvedélybetegségeknél is segítség lehet.
Segíthet az álmatlanságot leküzdeni, nyugodt gondolatokat teremteni, harmonizálja a máj energiáit és erősíti az immunrendszert. Segíthet enyhíteni az allergia tüneteit, a fejfájást és a testben lévő gyulladásokat is.

Általában 2 hét amire kialakulnak a hatások, amely egyénfüggő, van akinél azonnal hat! Annál, aki azt érzi, hogy nem működik, sokszor nála is segít sok apró dolgot, gondolatot, érzést rendbe tenni és utólag visszagondolva ismeri fel. Tehát piercingezés után menj haza, és figyeld meg, milyen változások történnek az életedben, hogyan változik meg a gondolkodásod.
Ha valaki jobban van, de úgy gondolja, hogy lehetne még jobban, lehetőség van arra, hogy megszúrjuk a másik fület is a kért ponton. Mivel a fül páros szerv, mindkettőben ott van ugyanaz az akkupunktúrás pont.
Tapasztalataink azt mutatják, hogy van akinél a Migrén piercing aktiválja be a stressz piercinget, vagy fordítva. Vagy ami az allergiára jobban hathat az a Változókori piercing és a stressz piercing együttes használata.

Tehát összegezve a stressz piercing hatásai:

-különféle lelki problémák
-pszichés problémák
-hisztéria
-fájdalomcsillapítás-emésztési zavarok
-szorongás
-pánikbetegség
-alvászavar
-depresszió
-vérnyomásproblémák
-stressz
-ízületi fájdalmak
-allergia
-függőségek (pl. dohányzás)

Migrén PIERCING

MIGRÉN piercing is egy ősi kínai akupunktúrás  mesterponton alapszik, az úgynevezett vagus pontra fejt ki folyamatos nyomást, ezzel segíti a migrén csillapítását. A migrén piercing a fejfájás minden típusánál segítség lehet!

Összegezve a migrén piercing hatásai:

-elsődleges fejfájás
-migrénes fejfájás
-tenziós fejfájás
-cluster fejfájás
-másodlagos fejfájás

Fogyókúrás PIERCING

A FOGYÓKÚRÁS pont, a fülkagyló előtti kiugró porc alsó részén helyezkedik el. Ezt a pontot is be tudjuk mérni. Ajánlatos azoknál az embereknél, akik küzdenek a felesleges evés vagy étvágy leküzdésével. Ehhez minden esetben kell egy egység akarat, hogy azt fel tudjuk sokszorozni. Tehát nem azt jelenti, hogy eszek még egy szelet sütit, mert bent van a piercing! Étel ellen nem véd, hiszen az az élettel összeegyeztethetetlen lenne! Ez egy segítség, amolyan kézenfogás.

Van akinél az emésztést is harmonizálhatja, illetve a felesleges étvágyat csökkenti.

Használhatjuk:

-cukorbetegségnél
-mindenféle anyagcserebetegségnél
-éhségcsillapításnál

Változókori piercing

A stressz piercing ponttal együtt a vegetatív idegrendszer egyensúlyát teremti meg. Mindannyiunk életében eljön az idő amikor az „A” oldal a „B” oldalra vált. Aztán előjönnek szépen sorban a problémák mindenkinél, akár férfi, akár nő. Fáj, a hátam, görcsöl az epém, a vérnyomásom sem az igazi, a lábamon a vénák  fájnak, a semmiből leizzadok, stb. Magát a probléma okát nem szünteti meg, de kezeli, mint egy gyógyszer, csak alternatív módon, mellékhatások nélkül. Szokták mondani: „Segíts magadon, az Isten is megsegít”

Ha gyógyszer nélkül tenni akarunk magunkért, mindezen felsorolt problémát tudjuk vele kezelni:

-szervi és izomrendszeri fájdalmakat csökkenti
-jelentős simaizom lazító : epehólyaggörcs, vesegörcs, bélgörcs, gyomorgörcs,
-spontán izzadás ellen
-vérnyomásszabályozás
-érgyulladás, érszűkület
-klimax
-általános fájdalomcsillapító
-gyulladáscsökkentő
-asztma

Fülzúgás piercing

A fülzúgásra a belső fül akupunktúrás pontját kell kezelni célzottan, beméréssel. Ez mindkét fülbe bekerül.

-szédülés
-nagyothallás
-fülzúgás

Allergia piercing

Allergia akupunktúrás pont:

-Mindenféle allergia esetén
-bőrviszketés
-ekcéma
-neurodermatitisz
-csalámkiütés
-szénanátha
-IBS

Pajzsmirigy piercing

Pajzsmirigy akupunktúrás pont:

-pajzsmirigy működés szabábályozása

DIVAT piercingek

FÜLBELÖVÉS

-Szalonunkban a Studex 75 fülbelövő rendszerével hangtalanul, humánusan, higiénikusan és biztonságosan dolgozunk.

– A fülbelövéshez használt ékszerek egyenként sterilizálva vannak, nikkel, kobalt és kadmium mentesek, így garantáltan NEM allergizálnak!

-A fülbevalók viselése nem kényelmetlen a szimmetrikus és pontos behelyezési technikának köszönhetően, illetve az ékszer gondosan kidolgozott, hajlított pillangó kapcsa miatt, ami gondosan körülöleli a fülbevaló szárát.

-Az ékszerek 1 hónap után cserélhetőek, de akár maradhatnak is, örökre.

-Ezzel a rendszerrel, amivel dolgozunk, a szolgáltatás egészen újszülött kortól elvégezhető, bármely korosztályszámára, akár tinikről, kamaszokról vagy felnőttekről legyen szó.

-A füllyukasztás szolgáltatáshoz szükséges a fülbevalót is megvásárolni, hiszen egy füllyukasztó gép segítségével történik az ékszer behelyezése és a fülbevalók steril kapszulákban vannak elhelyezve. Az árak az árlista menüpont alatt találhatók és ékszerrel együtt értendők!

-A fülbelövés gyors, gyengéd és alig érezhető, a gyógyulás pedig tökéletes lesz  steril behelyezés, az utóápolás és a hipoallergén ékszernek köszönhetően.

MIÉRT VÁLASSZ MINKET?

Kozmetikai háttértudás

KELLEMES KÖRNYEZET

ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS

HANGTALAN, STERIL TECHNIKA

Szakmai elhivatottság, ALÁZAT

Segítőkészség

Foglalj időpontot hozzánk!

Gyakran ismételt kérdések

Csak szülői beleegyezéssel!

14 éves kortól, hiszen nagyon fontos az utóápolás betartása. Természetesen a fül cimpa részét már kisbaba kortól lehet szúrni.

Octenisept sprayt fontos beszerezni a legközelebbi gyógyszertárban . Személyesen pedig részletesen megbeszéljük az utóápolást.

Minden esetben online, kényelmesen ki lehet választani a szabad időpontokat.